Udruženje OFF Novi Sad osnovano je početkom 2018. sa ciljem da doprinese obogaćivanju kulturne ponude Novog Sada. Rad udruženja okrenut je pre svega novosadskoj publici, kojoj nastoji da približi teže dostupnu angažovanu, alternativnu, aktuelnu i autorsku umetnost. Pune sale na dosadašnjim filmskim projekcijama pokazale su da su ciljevi udruženja opravdani. Osim što je organizovalo novosadsku premijeru “Druge strane svega”, filma Mile Turajlić, proglašenog za najbolji dokumentarni film na prestižnom festivalu u Amsterdamu, udruženje je autorku filma i predstavilo novosadskoj publici i time omogućilo direktan kontakt između stvaraoca i publike. Slično je bilo i na projekciji filma “Muškarci ne plaču” Alena Drljevića kojoj je prisustvao poznati glumac Boris Isaković. Usledile su projekcije hrvatskog hita “Ne gledaj mi u tanjir”, slovenačke drame “Ivan”, i hrvatske komedije “Comic Sans”, a sada, zbog velike zainteresovanosti publike i još obimnijeg rada, udruženje traži pomoć volontera.

Ukoliko želite da svoje volontersko iskustvo upotpunite znanjima iz oblasti organizacije i menadžmenta u kulturi, a da pritom učestvujete u kreiranju kvalitetnije i raznolike kulturne scene Novog Sada, OFF je pravo mesto za vas! Tražimo sve one kojima ne manjka motivacije, entuzijazma i odgovornosti i koji žele da pojačaju naš marketing tim – otvorene su pozicije fotografa, PR-a, menadžera društvenih mreža, kao i pozicije u promo timu. Prethodna ljubav ka filmu nije neophodna jer smo sigurni da ćete uz OFF svakako zavoleti sedmu umetnosti!

Pridružite se timu OFF-a slanjem kratkog motivacionog pisma i CV-a na offnovisad@gmail.com do 27. septembra 2018. godine.

Budi svoj, budi OFF; jer je nama, koji smo off, u cilju da budemo slobodni u svojoj misli i u svom delovanju, da se ne zadovoljavamo onim redovno ponuđenim, već da tražimo više i dalje, te da u svom traganju budemo nezavisni! Pridruži nam se i pomozi kulturnoj sceni Novog Sada!