DATUM

12. FEB 2020.

VREME

19:00h

LOKACIJA

Arena Cineplex

Premijera filma „Moj jutarnji smeh“ je održana 12. februara od 19h u bioskopu Arena Cineplex, a karte za ovu projekciju su u prodaji. Publici su se nakon projekcije poklonili glumačka i autorska ekipa filma.

Film „Moj jutarnji smeh“ je pobednik Festivala autorskog filma i po mnogima najbolji domaći film u protekloj godini.

Upoznajmo Dejana iako se bliži tridesetoj i dalje je nevin. Živi sa roditeljima i odrastao je u nesnađenu i nesamostalnu ličnost. Posle posete vidovnjaku u njegov život ulazi koleginica sa posla. Prvi put Dejan ima šansu da nešto promeni i počne da živi svoj život.

Reditelj i scenarista Marko Đorđević je u jednom od svojih intervjua rekao da ovaj film govori o generaciji koja, previše čuvana od strane svojih roditelja, konačno preuzima odgovornost nad sopstvenim životom.

Glavne uloge igraju FIlip Đurić, Ivana Vuković i Jasna Đuričić, a ovo je ujedno i jedan od poslednjih filmova izuzetnog Nebojše Glogovca.

“Moj jutarnji smeh” je dosad opisan raznim rečima – kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati. Film je već osvojio publiku na festivalima. Hajde da vidimo da li će osvojiti Novi Sad.