Zatvori ( ESC )
Click to open sidebar

We are small but passionate team of creative people from all aroud the world.

We focued on making process of awesome digital content easier for real clients.

Read more about the team

Close ( ESC )
NAJAVA Novosadska premijera filma Teret u Novom Sadu

NAJAVA Novosadska premijera filma Teret u Novom Sadu

OFF Novi Sad slavi svoj prvi rođendan i to novosadskom premijerom filma “Teret”!

Nakon svetski zapaženog dokumentarnog filma “Dubina dva”, reditelj Ognjen Glavonić nastavlja da se bavi temom posleratne 1999, ali u igranoj formi. Iako za osnovu imaju isti događaj, “Teret” istoriju preispituje na ličnom nivou, stavljajući u centar vozača hladnjače na putu ka Beogradu. Glavnog lika, vozača, tumači regionalna zvezda Leon Lučev, a uz njega u glumačkoj ekipi su i mladi Pavle Čemerikić, Tamara Krcunović, Radoje Čupić,…
“Teret” je premijeru imao na Kanskom festivalu prošle godine, u okviru selekcije Directors’ Fortnight, a potom je prikazivan na mnogim festivalima širom sveta postavši najuspešniji srpski film u prethodnih pet godina. “Teret” je poklonike našao i među publikom i među kritikom, a na domaćim platnima prvi put je prikazan na Festivalu autorskog filma, krajem prošle godine u Beogradu.

21. februara u 20.00 časova budite uz OFF Novi Sad i iskoristite jedinstvenu priliku da “Teret” premijerno pogledate u našem gradu, kao i da nakon filma porazgovarate sa rediteljem Ogenjenom Glavonićem.

Vidimo se u Cinestar bioskopu BIG Novi Sad! – Bioskopska sala 3

Ulaznice su u prodaji preko sajta i na svim prodajnim mestima Gigstixa.